Attalia 32

BovsprydTeknik

Posted by Jens Kondrup Tue, May 25, 2010 00:09:59

Jeg overtog båden med en spiler der var syet om til genakker, men der manglede et sted til at sætte den fast i stævnen. Den forrige ejer havde brugt prædikestolen, men det virkede ikke solidt/stabilt.
Jeg har derfor fået lavet et bovspryd, der kan hægtes på lønningslisten. Det er lavet hos TM Montage i Dragør.Blog image

Ror reparationTeknik

Posted by Jens Kondrup Mon, May 10, 2010 01:36:15

Primer & bundmaling på roret skallede af på et lille stykke. Det viste sig, at det havde løsnet på en større del af roret. Roret består af limet finer. Jeg afmonterere det og det er nu hos bådebygger Peter Heller til tørring og indstøbning i ny epoxy. Søsætning blev udsat i de 6 uger, det tog at tørre.

Hilsen

Jens

Blog image

Ny motorTeknik

Posted by Jens Kondrup Mon, May 10, 2010 01:20:09

Blog imageMotoren, Volvo Penta 2002 fra 1986, tabte lidt olie. Meget irriterende med olielugt i agterkahytten og rengøring af motorrum efter hver motor-sejlads. Flere reparatører havde forsøgt at udbedre det, uden success.

Jeg besluttede mig for en ny motor, Volvo D1-20, installeret af Gert Markussen, CG marine. Billedet viser den nye motor installeret. Der er også monteret ny 3 bladet Volvo foldepropel. Den 3-cylindrede motor giver sammen med den nye foldepropel meget mindre larm og bedre acceleration. Den har lidt højere marchhastighed ved lavere omdrejninger.

Hilsen Jens

Ny bådvarmerTeknik

Posted by Jens Kondrup Tue, October 27, 2009 20:47:01

Min gamle Arcadia bådvarmer var begyndt at blive upålidelig - ville ofte ikke starte. Skiftede ud til en Eberspächer D2. De gamle luftslanger kunne genanvendes. Fungerer godt. Kjøller klarede installationen til en rimelig pris.